• Home
  • Reiniging
  • Reiniging

Reiniging

F&E Facility Solutions B.V. is een facilitair dienstverlenend bedrijf. Door gestage groei binnen de organisatie, zijn de kerntaken al enige jaren uitgebreid met reinigingswerkzaamheden. Door onze facilitaire achtergrond en die van onze medewerkers, begrijpen wij wat u belangrijk vindt.

De basis van onze dienstverlening zijn onze vakkundige medewerker. Zij maken het verschil. Elke medewerker heeft minimaal de basisopleiding schoonmaak gevolgd met aanvullend specialistische opleidingen op basis van de werkzaamheden. Uw veiligheid en van onze medewerkers vinden wij belangrijk! Elke nieuwe medewerker van F&E Facility Solution B.V. krijgt een BHV opleiding en gaat daarna op herhaling. Onze medewerkers, het hart van ons bedrijf, hebben allemaal de Nederlandse nationaliteit en beheersen de Nederlandse taal in woord en schrift.

Onze rayonmanagers onderhouden het contact met de opdrachtgevers. Zij bespreken elke twee weken de werkzaamheden met de medewerkers op locatie en controleren de werkzaamheden. Voor onze werkzaamheden maken wij gebruik van een schoonmaakrooster en een logboek. Het schoonmaakrooster is een overzicht van de uit te voeren werkzaamheden en wanneer deze worden uitgevoerd. Zo is onze kwaliteit duidelijk meetbaar en transparant. Het logboek van F&E Facility Solutions B.V. is een instrument dat zijn waarde iedere dag bewijst. In het agendadeel kunt u boodschappen bij de betreffende dag noteren. Onze medewerkers kijken elke dag, voorafgaande aan hun werk, het logboek in. Zij spelen direct waar nodig, na overleg met de rayonmanager, in op de wensen en opmerkingen.

De trefwoorden binnen F&E Facility Solutions B.V. zijn; efficiént, gegarandeerd en flexibel. De gebruikersbeleving staat bij ons centraal. Uw enthousiasme over onze dienstverlening is ons doel!