Topbrewer van Scanomat

 Met trots bieden wij u de Topbrewer van Scanomat aan!

 

 

Een koffiezetapparaat was nog nooit zo stijlvol. De TopBrewer van Scanomat ziet eruit als een roestvrijstalen kraan, maar is een revolutionair apparaat dat met een eenvoudige bediening de perfecte kop koffie zet van vers gemalen bonen. Of dit nu een latte macchiato, een cappuccino of een café au lait is. Daarnaast schenkt de TopBrewer warme of koude melk en warm of koud water. Na gebruik reinigt de TopBrewer zichzelf, wat het één van de meest onderhoudsvriendelijke apparaten op de markt maakt.

Het apparaat kan bestuurd worden met een tablet of smartphone, maar is ook leverbaar met een bedieningspaneel. De TopBrewer is een onderscheidend apparaat met een minimalistisch, tijdloos design, dat bovendien in werking niets te wensen overlaat. Hij is niet zo nadrukkelijk aanwezig als de meeste koffiezetapparaten. Wat ons ook aantrok is de techniek, de bestuurbaarheid met een tablet of smartphone.

Simpel en revolutionair

De schitterende, gepatenteerde roestvrij stalen kraan is zo ontworpen dat hij in elk werkblad kan worden ingebouwd. Door zijn eenvoud past de TopBrewer in iedere omgeving en kunt u zich concentreren op een intensiever contact met uw klanten. Telkens weer bereidt de TopBrewer een perfecte kop koffie van vers gemalen bonen.

Wij hebben ’s werelds kleinste melkopschuimer gepatenteerd en deze is in het uiterste puntje van de koffiekraan gemonteerd. Verse melk wordt 'on demand' verwarmd en opgeschuimd, tot deze de perfecte kwaliteit heeft. Dit gebeurt door middel van nauwkeurige luchtinjectietechnologie waarmee de gebruikers het schuim kunnen kiezen dat zij het lekkerst vinden. Naast de verschillende koffie variaties biedt de TopBrewer ook gekoeld water met of zonder koolzuur, koude melk, of heet water voor thee aan. Tot slot reinigt het Scanomatic melkreinigingsysteem na iedere bereiding de melkleidingen met water. Zo blijven er geen resten achter in de leidingen.

TopBrewer app

Bediening met de TopBrewer app

Via uw smartphone of tablet geeft u de TopBrewer opdracht om uw favoriete koffie, van vers gemalen bonen, klaar te maken. Op het strak vormgegeven menu bereidt u met een tip van de vinger alle consumpties precies zoals u ze hebben wilt. Sla uw keuze, die helemaal naar uw wens is bereid, op als favoriet. De volgende keer krijgt u uw favoriete drank exact zoals u hem hebben wilt.

Kortom, maximaal genieten.