• Home
  • Facility
  • Verhuur
  • Kantoorinventaris

Kantoorinventaris

Kantoormeubelverhuur.

Heeft u tijdelijk projecten lopen? Heeft u te maken gehad met een calamiteit? Organiseert u een conferentie of heeft u wegens andere redenen tijdelijk andere, nieuwe of meerdere kantoormeubelen nodig? Geen probleem!

F&E Facility Solutions b.v. is expert op dit gebied!

Welke kantoormeubelen u ook zoekt, wij verhuren het. Van bureaustoelen,prullebakken en opbergkasten tot complete vergaderopstellingen, garderobes en presentatiemiddelen. We hebben ons assortiment met de beste zorg samengesteld. Daarom zijn wij in staat om kantoormeubilair te leveren voor zowel korte als voor langdurige huurperiodes.

poppetjes vergaderen

Bij de keuze van kantoormeubilair is het van groot belang om lichamelijke klachten bij uw medewerkers door een verkeerde werkhouding te voorkomen. Met name wanneer u kantoormeubilair voor een langere periode wilt huren is dit erg belangrijk. Onze experts kunnen u alles vertellen onmtrent de ARBO-normen en de ergonomische uitgangspunten. Door middel van een quick scan van uw bedrijfswerkplekken, kijken wij naar deze normen en uitgangspunten, om zo een passende aanbieding te doen, zodat u een juiste keuze kan maken.

Bij F&E Facility Solutions b.v. besteden wij constant aandacht aan zowel de hoge kwaliteit van het kantoormeubilair als aan de klantvriendelijkheid en correcte service. 

 

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze servicedesk.