• Home
  • Facility
  • Officesupplies en postverwerking

Officesupplies en postverwerking

Facility Solutions B.V. biedt voor haar opdrachtgevers de mogelijkheid tot het bestellen van officesupplies en postverwerking. 
 
Veelal maken wij met onze opdrachtgevers een overzicht van de supplies die gewenst zijn zoals, pennen, nietmachines, koffievoorzieningen, lunches, toiletpapier, bloemen en planten e.d. Op basis van het overzicht is vaak al één mail aan de servicedesk van Facility Solutions B.V. voldoende om er voor te zorgen dat de volgende dag uw supplies op uw bureau klaar liggen en/of dat bloemetje wordt afgeleverd.
 
Wij regelen uw postverwerking. Op één centraal punt in uw kantoorruimte plaatsen wij voor u postzakken. Uw medewerkers kunnen daar gedurende de dag hun poststukken en/of paketten in deponeren. Onze medewerkers komen elke dag om de zelfde tijd de post ophalen en verzorgen de verzending. 
 
U krijgt na elke vier weken een overzicht van de poststukken en de verzendkosten. Opdrachtgevers betalen abonnementskosten afhankelijk van locatie en volume per vier weken. Voor spoed opdrachten, losse pakketten en aangetekende post gelden aparte tarieven.