• Home
  • Vastgoedbeheer
  • Technisch onderhoud

Technisch onderhoud

Voor klein-technisch onderhoud kunt u altijd gebruik maken van onze handymanservice.

Onze handymen is inzetbaar voor een diversiteit aan werkzaamheden. De werkzaamheden die hij voor u uit kan voeren zijn bijvoorbeeld: reparatiewerk aan muren, plafonds, verlichtingsarmaturen deurbeslag en sloten, installatiewerkzaamheden en het vervangen van lampen en plafondplaten. Eigenlijk alle klein-technische werkzaamheden en reparaties die u als facilitair manager tegen komt, waarbij de noodzaak aanwezig is om het snel en vakkundig op te lossen.

Onze handymen wordt veelal ingezet bij calamiteiten, storingen en kleinschalige werkzaamheden in en rondom uw kantoor. Het is ook mogelijk om een handymen in te huren voor een vaste dag of enkele dagdelen per week. Hij kan dan zelfstandig uw opdrachten aannemen en op basis van urgentie afhandelen. Doordat u geen vaste medewerker aan hoeft te nemen of vaak dure onderhoudspartijen moet laten komen voor uw opdracht, blijven de uitgaven beperkt. Toch blijft u flexibel met de inzet van onze handymen.

Wilt u meer weten over onze handymanservice? Neemt u dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.