• Home
  • Vastgoedbeheer
  • Terreinen

Onderhoud terreinen

Reinigen van terreinen en wegen

Op elke terrein onststaat vervuiling. F&E Facility Solutions b.v. heeft voor uw organisatie de oplossing voor het schoon houden van uw terrein en wegen. U kunt hierbij denken aan veegwerkzaamheden, het reinigen van parkeer- en bedrijfsterreinen, trottoirkolken, rioolputten en verwijderen van zwerfvuil. Uitstraling en veiligheid van uw terrein is belangrijk. door uw terrein periodiek te vegen en zwerfvuil te verwijderen zorgen wij voor een nette en veilige omgeving voor u en uw collega's, bezoekers,klanten en leveranciers

Gladheidbestrijding

Ook gladheidbestrijding behoort tot goed en veilig terreinbeheer. Denkt u hierbij aan het strooien van zout tijdens de vorstperiode en eventueel het schuiven van sneeuw bij hevige sneeuwval. Het ijs-en sneeuwvrij houden van uw terrein is belangrijk. Een schoon terrein waarborgt niet alleen de continuiteit van uw activiteiten, maar ook de veiligheid van uw collega's, bezoekers, klanten en leveranciers. Door preventief zout te strooien kunnen wij uw terrein ijsvrij maken, dan wel behouden.

Heeft het hard gesneeuwd? dan is preventief strooien soms niet voldoende. Bij hevige sneeuwval in korte tijd kan er tevens met sneeuwschuivers gewerkt worden. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor u als klant. In overleg kunnen wij bijvoorbeeld ook uw terrein ijs- en sneeuwvrij maken buiten uw openingstijden om. Op deze manier wordt uw bedrijfsvoering zo min mogelijk gestoord.

Wij zijn u graag van dienst!